Info

Jump4fun

lokation Borup Skole

Onsdag kl. 17.30 - 18.30

Instruktør: Dennis Juhler

Hjælpeinstruktør: Mette

Jump4Fun. Bevægelse, til børn og unge i alderen 6-16, med adresse i Køge kommune

Jump4Fun er et skræddersyet koncept til børn og unge i alderen 6-16, der er udfordret i at være aktive og dyrke motion af flere grunde.

DGI, Julemærkefonden og læger fra Overvægtsambulatoriet i Holbæk har udviklet konceptet, der bliver udbudt i flere kommuner landet over. -nu også i Borup i samarbejde med Gymnastikforeningen.

Med en legende tilgang til bevægelse opnår vi større selvværd, øget muskelstyrke. Vi får glæde og overskud til at klare hverdagens små og store udfordringer. Med fokus på at skabe glæde ved bevægelse, selvværd og styrke den motorik udvikling, laver vi sjov motion hvor sammenhold, gensidig respekt og opbakning er kodeordene.

Vi er et hold kreative instruktører med en blandet tilgang til fysisk aktivitet og råder over kompetencer inden for springgymnastik, Crossfit, OCR-løb, vandsport og friluftsliv. -så der er et godt grundlag for vi får ’sjov sved’ på panden sammen.

Der vil ud over søndagstræningen, blive udbudt noget fællestræning med andre Jump4Fun hold i området. Dette gir’ os mulighed for at besøge eller få besøg, møde andre og se hvad de laver.
På holdet er der løbende optag, så du er altid velkommen til at komme forbi og deltage i dagens træning.

Når kontingentet er betalt, vil du modtage en lækker Jump4Fun T-shirt, som du kan bruge til træning.

Skulle der være spørgsmål er i velkommen til at besøg ’Jump4Fun - Borup’ på Facebook, læse mere på DGI’s Hjemmeside (Se linket neden for) eller kontakte Christian Malling.

Vi ser frem til at møde dig.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen