Info
OCR Familietræning

Hold navn: OCR Familietræning

Målgruppe:  6-15 år. -med forældre opbakning.

Pris: 250,- (Tilmeld kun barnet)

Sted: Den grønne hal, Borupskole - Hovedgaden 39, 4140 Borup

Tid: tirsdag kl. 1630-1800

Start dato: 23/4 2019

Slut dato: 11/6 2019

Instruktør:  Pernille Sunddal & Christian Malling

Instruktør beskrivelse:
Vi er ikke tekniske orakler ud i OCR-sporten, men har massere erfaringer inden for helkropstræning, styrke og udholdenhed. -og så er det bar en mega fed måde at være dammen med sine unger på 

Hold beskrivelse:
Hvad er OCR?
OCR står for ”Obstacle Course Racing”, og er en betegnelse for militært inspirerede forhindringsløb. Sporten er forholdsvis ny og 2014 blev det første officielt verdensmesterskab afholdt.

OCR-Community - Borup. -er træning med afsæt i OCR-sporten og Cross, med udfordringer for alle. -Kom til OCR træning og vær sammen med dine børn på en anderledes måde.

Tilbuddet henvender sig til familier med børn i alderen 6-15 år, vi forventer alle tager del i træningen, samt opgaver der relaterer hertil.

Med afsæt i helkropstræning, vil vi med udgangspunkt i elementer fra Cross og OCR-sporten, levere vekslende udfordringer inden for styrke og udholdenhed.
Der er garanti for at få brugt hele kroppen, få et øget kendskab styrke og begrænsninger, samt muligheder som hold/gruppe.

Instruktørgruppen levere udfordringer med en kreativ fysisk aktivitet, samt råder over kompetencer og erfaring inden for Crossfit, OCR-løb og forskellige former for funktioneltræning -så der er et godt grundlag for varieret og sjov træning.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen