Borup Trampolin Tøser Sæson 2019-2020

Vi har et øvede hold og et konkurrence hold man bliver udtaget til.

Begge hold deltager i stævner hele året rundt.

Det er en selvfølge man deltager i stævner og bakker op om holdet, hvis man skal gå til trampolin. Der er også plads til leg og sjov, men vi træner seriøst, så man skal virkelig yde for holdet og sig selv og ville det her.

Man skal melde sig på venteliste for at komme i betragtning til en plads på holdet.

Så kontakter jeg jer når der bliver plads på holdet. PT. 3-4 pladser

Når man kommer første gang skal forældrene med, da forældre og træner skal have en snak om hvordan det er at gå til trampolin. Desuden skal træneren have kontaktoplysninger på forældrene. Der er altid 3 ganges prøvetræning, og når man har været her 3 gange, snakker træneren med springeren og forældrene om man kan starte.

Det kan godt være man ikke får lov at starte, det sker. Om man kan starte afhænger ikke af hvor dygtig man er, men om man passer ind på holdet, hvor selvstændig man er osv.

Det er træneren der bestemmer om man kan starte. Denne beslutning kan bestyrelsen eller andre derfor ikke ændre på. Man er selvfølgelig velkommen til at kontakte træneren igen på et senere tidspunkt mhp. at komme til prøvetræning igen.

Prøvetræningen er obligatorisk for alle nye springere. Prøvetræning skal altid aftales med træneren.

Prøvetræningen har vi for at sikre, at holdet er så harmonisk som muligt, og at dem som går på holdet har lysten og gejsten til at yde det der kræves og til at deltage aktivt. Desuden gør det, at vi har en sikkerhed for, at springerne ved hvad de må og hvornår, og at alle springere hjælper hinanden med at blive bedre og deltager i træningen af andre springere.

Hvis man begynder ikke rigtigt at deltage i stævner/ aktiviteter, misser træning flere gange eller på anden mister pusten, snakker træneren med springeren for at høre om der er en grund til fraværet og om man stadig vil gå på holdet. Hvis man ikke længere har lyst, tid eller interesse for at gå til trampolin er det helt okay at stoppe, og så går pladsen til en ny springer.

Det er vigtigt man melder fra når man ikke kommer til træning. Sker det flere gange bliver vi nød til at have en lille snak.
Sedler og arrangementer skal man selvfølgelig også svare på, dette er must og de skal fungere, eller er det ikke muligt at gå på holdet.

Man kan blive taget af holdet, det sker desværre, nogle gange også for resten af holdet skyld . Dette kan ske f.eks. på basis af manglede deltagelse i stævner og træning eller springeren ikke hører efter hvad træneren siger. Generelt mangle interesse og vise man vil det her.

Kontakt Jesper, hvis du eller dit barn er interesseret i at komme til prøvetræning J

Træneren Borup Trampolin Tøser

Jesper Egerup MB 20 22 55 14 Mail : jesper_egerup@hotmail.dk